Sivut

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Katsomaan venettä livenä, päätös

Lähdimme vaimon ja poikamme kanssa ajelemaan kohti Jollasta, jossa vene on talvitelakoituna. Tutun näköinen mies odotteli meitä istuen kivennokassa. Vene oli ulkoisesti erittäin siistissä kunnossa ja esittely miellyttävä. Mukava jutella samanhenkisten ihmisten kanssa. Vaimonkin olemuksesta näki, että oli näkemäänsä tyytyväinen. Eero näytti tykkäävän myös, eipä taida aiemmin purjeveneessä ollutkaan sisällä.

Keskustelimme pitkän tovin omistajan kanssa kyseisestä veneestä, sekä veneilystä yleensä. Sanoin olevani asian kanssa valmis etenemään, mutta tahtovani jutella vaimoni kanssa hankinnasta ensin kahden kesken. Myyjä kertoi kahden muun porukan olevan tulossa katsomaan venettä vielä samana päivänä… Nyt tarvittiin siis nopeita päätöksiä.

Lähdimme ajamaan kotia kohti ja juttelimme hankinnasta. Tulimme siihen johtopäätökseen, että osatamme tämän veneen. Teimme U-käännöksen ja kävimme sopimassa kaupat. Tämä oli nyt sitten taas ensimmäinen mitä kävimme katsomassa, mutta kun kaikki oli kohdallaan niin mitäs sitä nyt sitten enempää vatvomaan. Niin meidän perheen tapaista taas…

Pistettiin Facebookiin postaus, että meistä tuli taas veneiliöitä ja saatiin yli 100 tykkäystä + kannustavia kommentteja. Miehistöksikin jo ilmoittauduttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti