Sivut

maanantai 26. syyskuuta 2022

Loppukausi ja veneen nosto

 Elo- syyskuu meni pääosin muissa kiireissä kalastellen ja pyöräillen. Pari yöpymistä vaan omassa veneessä. Vene toimi hienosti kaikin puolin.


Kisaamista muilla veneillä oli silti reilusti. 


Keskiviikkokisoissa meidän First 367 porukalla jäi paljon kisoja väliin, koska muillakin oli erinäköisiä kiireitä. Niissä kisoissa missä oltiin, pärjättiin ihan ok. Paljon oppia tuli tästäkin kaudesta.


Elokuussa osallistuimme myös Pentala Race -kisaan Novalla, mutta emme kevyen tuulen vuoksi saavuttaneet podiumpaikkaa tänä vuonna.

Tiistai-kisoissa voitimme koko kauden Albin Novalla. Alkoi manooverit sujumaan tosi hienosti loppua kohden. Yhden kerran osallistuimme myös Haukilahden keskiviikkokisojen pikkuluokan osakilpailuu. Se oli hauskaa hommaa, aavistuksen kilpailuhenkisempää kuin tiistikset.


Päätin tämän kauden nostamalla veneeni jo syyskuun 23. Ja maanantaina 26.9 se oli jo pressutettukin.


27.9 mennään vielä ajamaan tiistis reitti kisaporukalla läpi ja paistellaan makkarat pursimajalla. Jannen veneen nostoon menen vielä jeesaamaan lokakuun alussa ja sitten se on siinä, tämän kauden osalta.


Tässä vielä muutama kuva loppukauden reissuista.
1 kommentti:

  1. Veneily on kyllä jännä harrastus, kun se vielä kaiken muun jännittävän lisäksi jaksottaa vuodenkin. Kun vene on nostettu, niin kausi on ohitse. Tuttavapariskunta hankki isomman veneen ja nyt miettivät, kannattaisiko harkita sille erillistä turvallista talvisäilytyspaikkaa. Onneksi nosto-ja säilytyspalveluita on nykyään tarjolla.
    https://www.gripmarine.fi/veneiden-nostot-ja-laskut

    VastaaPoista