Sivut

lauantai 12. elokuuta 2017

Sakkelivisiitti

Lähdin perjantaina itsekseni yöksi Sakkeliin. Matka tuli mukavasti purjeilla. Veneitä ei lauantaisesta Sakkeli-päivästä huolimatta ollut kuin muutama. Kävin heti rantauduttuani varaamassa saunavuoron, jonka sain vasta ajalle 22-23. Illan mittaan isompi laituri täyttyi nopeasti. Janne ja Juha tulivat rantaan klo 21 aikoihin ja saivat viimeisen vapaan paikan isosta laiturista. Ennen saunaa syötiin makkaraa Jannen veneessä, erkoisoluita siemaillen.

Sauna oli jälleen varsin toimiva lempeine löylyineen. Saunavuoromme jälkeen aurinko oli laskenut ja sai olla tarkkana, että pysyi polulla. Saunan jälkeen mentiin vielä Jannen veneeseen kuuntelemaan musiikkia ja turinoimaan.

Aamu valkeni jälleen kerran ajrinkoisena ja täysin tyynenä. Ihmiset juttelivat ahkerasti illaksi luvatusta myrskystä, jota ennen halusin olla kotona. Veneessä nautitun aamiaisen jälkeen starttasin koneen ja ajelin takaisin Suomenojalle.

Illalla myrsky sitten tuli, vaikkakin paljon luvattua myöhemmin. Ei olisi ollut kiva olla veneellä. Sunnuntai-aamuna kövin veneellä varmistamassa, että kaikki olisi hyvin. Ei pisaraakaan vettä missään. Hyvä näin.

Tästä reissusta ei kuvan kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti