Sivut

tiistai 19. toukokuuta 2020

Ensimmäiset tiistaikisat

Kauden ensimmäiset seuran tiistaikisat ! Mukana Hakala, Janskuboi666 ja meitsi.

Keli oli vaihdellut hurjasti koko päivän. Välillä paistoi, välillä satoi. Välillä oli tyyntä ja välillä taas tosi puuskaista.

Ennen starttia ei tuullut juuri ollenkaan ja keulille tuli valituksi I-genoa. Ajelimme koneella starttilinjalle huomataksemme, että starttilinjaa eikä ensimmäistä kiertopoijua ei ollut ollenkaan olemassa. Myöskään ketään muita lilpailijoita ei näkynyt. Päätettiin kuitenkin ajella rata läpi, koska keli oli mainio. Joskin taivaanrannassa möllöttelintodella tummia pilviä....

Ryssjeholmenin takana nostettiin spinnu, pienen alkusäädön saattelemana. Sen laskukin meni Eps:edessä ihan hyvin. Nyt alkoi näyttää siltä että kohta kastutaan. Ulos päästyämme alkoikin satamaan, mutta tuulta ei vielä ollu paljoa. Taaimmaisen Bodön merkin kierrettyämme nostettiin spinnu luukusta uudestaan, mutta se pääsi jotenkin heittämään itsensä sellaiselle kierteelle, ettei tuulen yltyessäkään auennut kunnolla. Päätrttiin ottaa se alas ja pistä nosto harjoituksennpiikkiin 😁. Päätös oli itseasiassa todella hyvä, sillä tuuli nousi yhtkkiä aika koviin lukemiin ja kun kerran starttialueellaneintuullut, oli meillä edelleen se isongenua keulilla. Se oli aivan liikaa thän keliin, joskin avotuulella kuljetti meitä 7 solmun vauhtia, muttabkryssille siirtyessämme kallistustaboli ihan liikaa ja broachauksen mahdollisuus oli tosi lähellä. Peräsin kuitenkin piti ja kryssimme sen kanssa aina maaliviivalle asti. Kiva reissu !

Märät purjeet levittelin salonkiin, että pääsen seuraavanakin päivänä taas veneelle 😍⛵Ei kommentteja:

Lähetä kommentti