Sivut

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Iltapurjehdus isolla jengillä, muutama päivä loman alkuun !

Keksin töistä kotiin ajellessani soittaa Antille, josko hän haluaisi Ellan kanssa lähteä lyhyelle iltapurjehdukselle minun ja Eeron kanssa. Ellan kampaajan jälkeen retki onnistuisi.

Kotona esitin asian ja kuulin kaikkien meidän perheen muksujen haluavan lähteä reissuun mukaan. Mukaan pyydettiin vielä Ellan isosisko Annikin.

Keli oli mitä mahtavina ja purjehdimme Espoon edustalla ilman varsinaista määränpäätä. Isommat lapset nauttivat saadessaan kastella varpaita partaalta. Suurinta hupia oli vendojen jälkeen, kun mukava tuulen puolella oleva istumapaikka vaihtui paikkaan jossa sukatkin kastuivat. Sukat saatiin kätevästi kuivumaan kaiteelle ja kelin ollessa näin upea, ei kuivuminenkaan kauaa kestänyt.

Eero ja Ella virittelivät mahtavat leikit sisätiloihin ja ramppasivat melkoisesti portaissa, mutta menee vissiin uutuudenviehätyksen piikkiin. Nyt on veneelle viety myös Jatzy ja pelikortit !

Hyvin meidän Vahtis kyyditsi 2 aikuista ja 5 lastakin, nukkumisjärjestelyt menisivät kyllä tällä jengillä jo vaikeiksi :)

Maijulla oli testissä uusi actionkamera, toivottavasti saadaan elävääkin kuvaa blogiin jatkossa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti