Sivut

tiistai 12. heinäkuuta 2016

Melkein koko perhe retkellä Pentalassa

Olimme sopineet lähtevämme kimpassa reissuun kaveriperheemme Ahosten kanssa. Heillä oli myös uusi vene tälle kaudelle, joka tuotiin aina Kuopiosta asti Espooseen.

Retkikohteeksi valittiin Sakkelin saarikohde Pentalan eteläkärjessä. Matkaan lähdettiin heti lauantai-aamuna. Tuulta oli mukavasti tarjolla ja pääsimme koko matkan mukavasti purjeilla.

Paikka osoittautui tosi mukavaksi ja laituriin mahtui hienosti. Kohteesta löytyi wc:t, sauna, grillipaikka, pari laituria.

Päivä mani mukavasti satamassa ilman ollessa tosi mahtava. Koiramme Jedi oli mukana ensimmäistä kertaa yön yli reissulla. Hiukan levottomasti hän vahti kaikkia kulkioita ja oli huolissaan uivista lapsista. Meillä oli lapsista mukana Miisa ja Eero, joille kummallekin löytyi samanikäistä seuraa Ahosten perheestä. Illalla teimme reissun upealle luonnon hiekkarannalle, jonne oli ehkä 2 km matkaa. Iso saari siis kyseessä.

Saunan jälkeen grillailimme nuotipaikalla makkaraa ja muita herkkuja ja nautimme mukavasta kesäillasta virvokkeita nauttien. Pojat kävivät soutelemassa kumiveneellä ja kalastelivat haaveilla ja pilkeillä laiturilta.

Upea paikka, täytyy alkaa selvittämään, josko luottamustoimeni koulun johtokunnassa oikeuttaisi myös jäsenyyteen Sakkelissa.

Kotimatkalla lähdettiin heti aamusta, näkyvyyttä ei ollut juuri mitään ja ilman plotteria olisi ollut tosi hankala mennä. Koneella koko matka, muu perhe pysytteli koko matkan sisätiloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti