Sivut

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Iltapurjehdus

Aamun pitkän (60 km) fillarilenkin jälkeen huilasin hetken kotona ja suuntasin rantaan, missä tapaisin Petterin ja Miran. Suunnitteilla oli pikainen iltapurjehdus lähivesillä.

Alkuperäinen suunnitelma oli mennä Sakkeliin grillailemaan, mutta päädyimme vaihtamaan suunnitelman Miessaaren kiertoon.

Keli oli mitä mainioin 6-7 m lounaistuuli, joten tulisimme reitillämme saamaan tuulta kaikista mahdollisista suunnista. Purjeet nostettiin heti Eps:n edessä, mistä lähdimme luovimaan ulos. Mira ei ollut purjeveneessä koskaan ollutkaan, joten rauhallisin ottein mentiin vaikka mieli olisikin tehnyt vähän revitellä :)

Päästyämme varsinaiselle väylälle, alkoi Petteri tarjoilemaan evästä. Vedimme napaamme oikein kunnon pullakahvit, mikä myötätuuliosuudella onnistuikin mitä mainoimmin. Liikennettä oli tosi paljon, johtuen hyvästä kelistä sekä veneilijöiden lomien loppumisesta. Haukilahden selkä vielä kryssittiin, mutta Vasikkasaaren suojissa otimme purjeet alas ja koneilimme Nokkalan sataman kautta takaisin kotirantaan.

Oli mukava päästä taas seilaamaan Petterin kanssa ja tutustua Miraan.

Kuvia ei tältä reissulta muistettu juuri räpsiä.
1 kommentti:

  1. Gasti kiittää ja kumartaa kapteenille ja hänen varmoille otteille!
    T.Petteri&Mira

    VastaaPoista