Sivut

sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Juhannus 2019

Päätettiinkin tänä Juhannuksena lähteä veneellä saareen Juhannukseksi. Reissussa mukana Hanna, Miisa ja Eero. Maiju ja Jedi lähtivät Porvooseen mökkeilemään.

Kamaa oli kolmen yön reissuun melkoisesti, joten jouduimme siittymään veneelle kahdella autolla.

Päästiin lähtemään torstaina klo 16 aikoihin jap nousiva jo Epsillä. Hyvässä tuulessa aina Sakkelin saunalle, jossa laskimme purjeet.

Hakalat tylivat pian meidän jälkeen ja iloksemme myös Petteri ja Anu olivatkin päässeet jo torstaina liikkeelle.

Ilta meni saunoessa ja herkutellessa.

Hyvien yöunien jälkeen suuntasimme järvelle uintireissulle, jossa vierähtikin tovi. Sieltä taas saunanlämmitykseen ja illanviettoa eilisen kaavan mukaisesti.

Hakalat lähtivät kotiin jo lauantaiaamusta kukonlaulun aikaan, koska heillä oli muita kiireitä ja illaksi oli luvattu kovaa tuulta. Meidän perhe teki lauantaina kävelyretken Paven-ravintolaan. Metsässä ei tuulikaan ollut niin kova. Stamassa sen sijaan tuuli tosi kovaa ja tuli oltua aika paljon sisätiloissa. Toki tikka heitettiin ja koronaa pelattiin silti. Peteri ja Anu tulivat illalla meidän veneelle skumpalle, jonka jälkeen saunottiin taas. Saunan jälkeen siirryimme grillikatokselle valmistamaan ruokaa.

Sunnuntai aamulla eilinen puhuri oli poissa ja meri tyyni. Syötiin aamupala ulkona, jonka jälkeen purjehdittiin vauhdikkaasti kotiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti