Sivut

sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Muksut matkassa Sakkelissa

Rouvalla Sunrise Avenuen keikka lauantaina, joten muulle porukalle siunautui mahdollisuus lähteä taas veneilemään.

Halukkuutensa mukaanlähdöstä ilmoittivat kaikki omat muksut, sekä Miisan kaveri Oona.

Lidlistä perussetti matkaan ja rantaan.

Satamassa ei lähtöhetkellä tuullut juuri ollenkaan, joten otin I Genoan purjeeksi. Tämä osoittautui myöhemmin turhan isoksi purjeeksi siihen keliin ja kallistelimme aivan liikaa peräsimen menettäessä pitoaan alvariinsa. Perille kuitenkin päästiin mukavasti ja keli oli taas mitä mainioin. Saaressa oli taas tuttuja yllin kyllin.

Petteri ja Anu toisella puolella niemeä ja Janne+Aaron meidän naapureina.

Päivällä kävimme hiekkarannalla uimassa, sekä Pentalan järvellä vielä uudestaan uimassa. Janne viritteli lapsille sup-laudan, jolla pulattiinkin vaikka kuinka kauan. Bongattiin rannassa rantakäärme.

Meillä oli kaksi peräkkäistä saunavarausta, joten nyt sai saunoa rauhassa. Kävimme sekasaunassa, jonka jälkeen siirryimme pirttipöydän ääreen grillailemaan. Hyvin mahduttiin nukkumaankin, kun Miisa ja Oona menivät keulaan, Eero pistopunkkaan ja minä ja Maiju salonkiin. Vähän sai kamoja justeerata ja purjeet nostaa kannelle yöksi, mutta mahduttiin silti.

Aamu valkeni taas aurinkoisena ja aamupalan jälkeen Miisa ja Oona lähtivät uimaan järvelle. Heidän palattuaan lähdimme kotimatkalle ja miedossa tuulessa kotiinpaluu onnistui koko matkan purjeilla. Tytöt nautiskelivat kannella musiikkia kuunnellen. Eero lähti Jannen veneen kyydissä kotiin, koska pojilla pleikkarihommat polttelivat jo melkoisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti