Sivut

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Veneen laskun odottelua, tutustumista venekerhoon ym.

Odotellessamme veneen laskuajankohtaa olen mietiskellyt tulevia varustetarpeita ym. Vene on purjehdusvarusteltu, joten mitään kovin olennaista ei pitäisi puuttua. Paukkuliiveihin hommasin uudet patruunat ja laukaisimet. Olivatkin menneet jo 2007 vanhaksi :) Nyt paukkuliivejä on kolmet kappaleet, pojalle perinteiset oranssit pelastusliivit ja Miisalle kelluntaliivit. Koirallemme Jedillekin löytyi Tori.fi:stä Rukka-pelastusliivit, jossa on tukevanoloinen kantokahva kaverin nosteluun laiturille ja veneeseen.

Perheellämme on tarkoitus liittyä Suomenojalla toimivaan Meritie -venekerhoon, jonka järjestämässä info-illassa olin eilen. Illassa käytiin läpi kerhon toimintaa, satamasääntöjä, laituripaikat, talvisäilytys, vartiosysteemiä ym. varsin mukavan oloista porukkaa.

Katsastus tulee kerhoon liittymisen kautta ajankohtaiseksi ja siihen liittyen varmasti vielä jotain varustehankintojakin.

Yritetään nyt pitää jäitä hatussa ja katsoa mitä oikeasti tarvitaan. Raha-reikiä tuntuu lajin ympärillä olevan.

Sovittu laskupäivä on 20.5.2016 ! Siitä se alkaa !!

1 kommentti:

  1. Oli kyllä hyvät veneilysäät tänä kesänä ja nyt on sitten aika alkaa miettiä veneen talvisäilytystä. Paukkuliivit ovat minua kiinnostaneet jo jonkin aikaa, kiva kuulla, että ne ovat teille olleet mieleiset. Pitää lisätä ostoslistalle ensi kesää varten!

    VastaaPoista