Sivut

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Tiistaikisat 21.6

Tiistaikisat jälleen, tuulta kisoihin luvattu 6 m/s. Valinta keulapurjeeksi oli selkeä. Genoa I keulille. Tähän kisaan oman lisämausteensa toi uusi miehistönjäsen Eero 7v. joka jo aamusta oli innoissaan illan kisoista. Tulisimme kuulemma rökittämään kaikki... Kisamiehistössä tänään 3 ukkoa.

Tuulta oli kyllä lupauksiin nähden niukasti, mutta mukavasti matka kuitenkin taittui. Tänään kisoissa oli mukana 5 venettä. Merifen naismiehistö, jonka kanssa meillä on ollut hyvää kisaa oli tänään liikkeellä solona ja sai sen myötä LYS-lukuunsa hyvitystä.

Takamerkiltä valitsimme Stora Bodölle huonon reitin, jonka johdosta muut veneet saivat meidät heittämällä kiinni. Pari venettä pysyi kuitenkin takana, joista toinen meni sitten myöhemmin ohi.

Päivän sijoitus 4.

Mukava ilta joka tapauksessa. Eerolla oli hurjasti kysymyksiä ja intoa touhuilla omia hommiaan. Paluumatkalla keli oli tosi rauhallinen ja kävimme vuorotellen kannella kuuntelemassa keulan kohinaa. Eero lupasi lähteä kisoihin toistekin.

Veneestä löytyy paljon pieniä hommia myös muksuille. Eero on kunnostautunut päävirtakatkaisijan käyttäjänä, sekä fendareiden järjestelijänä. Myös luukkujen sijoittaminen matkustuksen ajaksi, sekä karttaplotterin esilleotto kuuluvat hänen tehtäviinsä. Pientä piristystä pitkään iltaan toivat loppumaton pillimehuvarasto sekä pussi Pågen-pullia.


1 kommentti:

  1. Moi. Noin kun roikottaa köysiä sisäpuolelle kannattaa olla varovainen, että takerru merivesipumpun polkimen ympärille. Itselläni taisi käydä niin ja sen jälkeen luovuin tuosta tavasta.

    VastaaPoista