Sivut

tiistai 13. kesäkuuta 2017

Tiistaikisa 13.6, takaisin voittojen tielle !

Kisakeliksi oli luvattu 7-8 m/s pohjoistuulta. Tiesin kelin sopivan veneelleni tosi hyvin. Päivällä tein päätöksen lähteä liikkeelle genoa III:lla ja täydellä isolla. Isoa voisi sitten tarpeen tullen reivailla pienemmäksi. Kisassa tänään miehistönä Hakalan Mikko ja Ahosen Janne. Jo alkuveryttelyn aikaan totesin setupin olevan loistava. Tuuli oli tosi puuskainen ja ennustekin varoitteli 13-15 m/s puuskista. Niitä oli liikkeellä....

Startti meni mukavasti ja kisassa oli mukana vakiokamut Merife ja Aida. Merife oli ottanut isoon 2 feiviä ja ajeli vajaalla rullagenoalla. Heistä ei tänään ollut mitään vastusta. Aida taas toppirikattuna kärsi pahasti puuskaisesta tuulesta ja näimmekin heidän broachaavan useaan otteeseen. Kyllä mekin pari tahatonta kääntöä tuuleen oteetiin. Vettä ripsi kisan loppupuolella tasaisesti, mutta eipä sitä juuri huomannut, kun puuhaa oli koko ajan riittävästi.

Voitto kisoista ajalla 19.28.20. Reilusti alle 1h 30 min siis. Vauhdikas kisa 7 solmuakin rikkoutui pari kertaa. Keulapurje kainalossa kotiin kuivattelemaan. Käytiin Maijun reissustapaluun kunniaksi Roadhousessa pizzalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti